Villorna har det ultimata läget och är mycket prisvärda!

INTERIÖR

De rymliga villorna har ett stort och ljust vardagsrum samt två sovrum med inbyggda garderober. Vidare finns två helkaklade badrum och ett modernt kök. De har en takterrass med utsikt över den spanska landsbygden och swimmingpoolen är inkluderad i priset i Fas I.

EXTERIÖR

Villorna ligger enbart ca 500 m från Rodas golfbana, som är en av de populäraste i landet. Havet ligger bara 3 km bort och det är ca 5 km till närmsta flygplats. Det finns ett flertal restauranger, barer och butiker inom gångavstånd från villorna.


Område:Los Alcazares

I regionen Murcia och Costa Calída finner vi Los Alcazares, vid innanhavet Mar Menor, omnämt som världens största pool och som är känt för att behålla en hög vattentemperatur året om. Namnet är till minne av de palats som under medeltiden var lutade mot kanten av havet. Idag bor det ca 17.000 invånare i staden som ständigt växer, men under semesterperioden ökar antalet invånare till över 100.000 människor som kommer hit för att njuta av havet.

Med sju olika stränder, en årsmedeltemperatur på 18 º C, ett annorlunda innanhav och innevånarnas stora hjärtan lockas många till att besöka Los Alcazares, ett paradis för många. Vattnet i Mar Menor är med sina kemiska egenskaper kategoriserat som ett läkemedel. Den höga koncentrationen av salter och jod, avsaknande av vågor, vattendjupet som är max sju meter och naturligtvis den exceptionella temperaturen under både sommar och vinter, gör Mar Menor till ett unik terapeutiskt botemedel.

De sju stränderna från norr till söder: Bossa Beach, Playa de los Nerejos, Palms Beach, Playa del Mirror, Playa de Manzanares, Carrion Beach och Playa de la Concha förbinds med en magnifik strandpromenad vilket gör det lätta att tas fram.

Mar Menor anses förutom att vara ett stort open-air spa även var en bra plats för träning av alla typer av vattensporter vilket man kan göra under hela året.

Promenera på den palmkantade strandpromenaden och njuta av den magnifika utsikten över Mar Menor, känna den milda brisen. Besök marinan, som har renoverats och den har fått bibehålla sitt ursprungliga utseende. Vandra mot Cartagena, hitta Torre del Rame, spela golf på La Serena Golf Course eller ta en dagsutflykt till städer som Murcia och Cartagena eller njut av utbudet av de fina restauranger och barer som finns att välja bland.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×