INTERIÖR

Vi har nöjet att erbjuda mycket ljusa och trevliga lägenheter i La Veleta som är det mest prestigefyllda området i Torrevieja med gångavstånd (5 minuter) till havet och all tänkbar service i närområdet. Lägenheter erbjuder 2-3 sovrum, 2 badrum, ett rymligt vardagsrum och i anslutning ett välutrustat och lättarbetat kök. Bungalowbostäderna erbjuds i markplan med privat trädgård eller takvåningar med en privat takterrass.

Lägenheterna finns med boytor om 55-85m2 och central luftkonditionering är förinstallerat

EXTERIÖR

Villa Amalia är en modern ECO-urbanisation som består av 68 bostäder, gym, 2 bassänger, 2 barnbassänger en av dessa 4 bassänger är uppvärmd med solceller vilket är ovanligt i Torrevieja. Till varje bostad ingår en garageplats. La Veleta ligger på gångavstånd till Torrevieja.Område:Torrevieja Centrum

Torrevieja är en kuststad söder om provinsen Alicante, inom regionen Vega Baja .. Dess kommun gränsar i norr med Guardamar del Segura, i väster med Rojales och Benijófar, i sydväst med Montesinos och San Miguel de Salinas och i söder med stränderna i Orihuela Costa. Torrevieja har en skyddad naturpark med två salt sjöar, som utgör 55% av sitt kommunala område. Det har också 20 kilometer kust med sex fantastiska stränder: La Mata, Cabo Cervera, Los Locos, El Cura, Los Náufragos och Ferri. Det finns också många fina vikar. Dess klimat är kontinentalt tempererat, med milda vintrar och milda somrar, med temperaturer mellan 18 och 25 grader under större delen av året. På senare år har staden Torrevieja blivit den ekonomiska huvudstaden i regionen. Torrevieja är 40 minuter från flygplatsen i El Altet (Alicante) och ca 40 minuter från flygplatsen i San Javier (Murcia).

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×