Dessa friliggande och lyxiga villor med privat swimmingpool ligger på en höjd i Villamartin med utsikt över saltsjöarna och havet.

INTERIÖR

Villorna är ljusa och öppna med stora ytor och mycket ljusinsläpp tack vare skjutdörrarna i glas som leder ut från vardagsrummet till den privata trädgården respektive sovrummet till balkongen på första våningsplanet. De har tre rymliga sovrum med inbyggda garderober och tre helkaklade badrum, varav ett på entréplanet och de andra två en trappa upp. Utöver den stora trädgården har alla villorna en balkong och en takterrass där man har sol dagens alla timmar.

EXTERIÖR

Villorna ligger bara någon kilometer från flera utav kustens bästa golfbanor och de finaste sandstränderna. Ett av Europas största köpcentrum, La Zenia Boulevard, ligger dessutom en kort cykeltur eller bilfärd bort. Det finns ett flertal restauranger, barer och butiker inom gångavstånd från villorna.


Område:Villamartin

Villamartin är lyxigt, grönt, kuperat, vackert

samt ett snabbt växande bostadsområde beläget på södra Costa Blanca, strax söder om Torrevieja centrum.
För att komma till Villamartin kan du antingen flyga till Alicante flygplats eller Murcia flygplats.

Många söker sig till Villamartin tack vare dess grönska, utbud av restauranger, närhet till stränder och inte minst de tre mästerskapsgolfbanorna - Campoamor, Las Ramblas och Villamartin.

Det vackra landskapet är ett kännetecken, kuperat och grönt.

Exempel på vackra och närliggande sandstränder är Playa de La Zenia, Cabo Roig, Playa Flamenca och Campoamor. Alla med europeiska Blå Flagg-standard, som innebär höga krav på vattnets renlighet, säkerhet och bra faciliteter för familjen.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×