Dessa friliggande och lyxiga villor med privat swimmingpool ligger på en höjd i Villamartin med utsikt över saltsjöarna och havet.

INTERIÖR

Villorna är ljusa och öppna med stora ytor och mycket ljusinsläpp tack vare skjutdörrarna i glas som leder ut från vardagsrummet till den privata trädgården respektive sovrummet till balkongen på första våningsplanet. De har tre rymliga sovrum med inbyggda garderober och tre helkaklade badrum, varav ett på entréplanet och de andra två en trappa upp. Utöver den stora trädgården har alla villorna en balkong och en takterrass där man har sol dagens alla timmar.

EXTERIÖR

Villorna ligger bara någon kilometer från flera utav kustens bästa golfbanor och de finaste sandstränderna. Ett av Europas största köpcentrum, La Zenia Boulevard, ligger dessutom en kort cykeltur eller bilfärd bort. Det finns ett flertal restauranger, barer och butiker inom gångavstånd från villorna.


Område:Villamartin

Villamartín är ett lyxigt och snabbväxande turistmål beläget i södra Costa Blanca, strax väster om Torrevieja.

Många turister kommer till Villamartin på grund av dess närhet till golfbanorna i Campoamor, Las Ramblas och Villamartin. Villamartin golfbanan ser särskilt ut som en charmig medelhavsby med lägenheter, radhus och villor och alla bekvämligheter du kan önska dig, inklusive affärer, kaféer, barer och restauranger, och naturligtvis två 18-håls golfbanor.

Villamartín ligger i en naturlig miljö.

Detta område har också många närliggande stränder som La Zenia, Cabo Roig, Playa Flamenca och Campoamor. Alla har den europeiska blå flaggan, vilket innebär en hög nivå av vattenrenhet, säkerhet och goda faciliteter för familjen.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×