INTERIÖR

Fina lägenheter med bra planlösning tre rum och kök två sovrum och ett badrum

EXTERIÖR

Bo i det bästa av Costa Blanca, omgivet av naturlig skönhet

Arenales Playa 9 är ett nytt bostadsområde bara några minuters promenad från stranden och nära ett skyddat naturreservat. Det finns trädgårdar, 2 pooler, 2 jacuzzier och en terrass vid poolen med gräsmattor och träd. Barnen kommer att ha en otroligt roligt i sin egen pool och lekplats, komplett med gungor, glidbanor och sjösågar, alla inom den säkrade omkretsen av komplexet. Njut av friheten att sola så länge du vill ha fullständig sinnesro. Det finns också 4 parkeringsplatser för fordon och cyklar samt förvaringsrum för att behålla dina tillhörigheter och skapa mer utrymme i ditt hem.


Område:Arenales Del Sol

Arenales del Sol ligger fem kilometer från Alicantes stad/ flygplats. Stranden Arenales del Sol är nästan tre kilometer av fin vitsand och rent vatten. Stranden har blå flagg. Detta är ett fint naturområde med ett medelhavsklimat på ca 18 grader året runt.

I Arenales del Sol finner ni restauranger,turisbyrå, butiker, kiosker, glassbarer samt en gatumarknad (mellan 15/6-15/9 ) på tisdag och fredag eftermiddag, där bönderna säljer sina produkter och det finns även kläder m.m.

Regelbunden busstrafik går till Alicante stad, Elche och Santa Pola.

Tipsa en vän

×

Få senaste nytt

Önskar du information om senaste utbud och erbjudanden?

×